Haluatko olla kouluttamassa sielunhoitoa seurakunnissa?

LÄHIMMÄISEN KOHTAAMINEN
-sielunhoidon peruskurssin materiaali myynnissä.

Koulutusmateriaali on yhdistyksemme tekemä. Alkuperäiselle materiaalille on vuonna 2012 myönnetty Suomen ACC:n akkreditointi. Akkreditointi on uusittu tälle päivitetylle ja laajennetulle aineistolle lokakuussa 2020. Materiaali on kaikkien kiinnostuneiden ostettavissa, mutta ainakin yhden kouluttajan on oltava sielunhoitoterapeutti. Materiaali sisältää muistitikulla kouluttajan aineiston, koulutuksen toteutuksessa käytettävän diasarjan sekä koulutukseen osallistuville monistettavaksi tarkoitetun aineiston. Tilaaja saa myös kierrekansiossa olevan paperiversion kouluttajan aineistosta sekä osallistujien materiaalin paperitulosteina.

Voit käyttää koulutusmateriaalista myös valitsemiasi osia seurakunnan/osallistujien tarpeiden mukaan. Tällöin materiaalin sisältämää todistusta ei voida käyttää.

Sielunhoidon peruskurssin sisältörakenteeseen sekä koulutuksen suunniteltuun toteutustapaan ja tavoitteisiin voit tutustua lataamalla lisätietoa tästä. Varsinaisen koulutusosan materiaalin sisällöistä saat näytteitä täältä.

Tilauksen voit tehdä sähköisesti oheisella lomakkeella. Yhdistyksen jäsenet maksavat toimituksen mukana tulevalla laskulla. Muiden kuin jäsenten tilaukset maksetaan postiennakolla noudettaessa.

Hinta 250€/kpl + postikulut.
Numero tarvitaan postin saapumisilmoitusta varten.Alla jäsenistön myytäviä tuotteita ja palveluita

Tarja Vilppolan kirjoja:

LäsnäOlossa – Katkoviivaisesta kokonaiseksi. 2. painos Päivä Oy. 2021 30€ (kirjan kansilehden ja takasivun saat näkyviin tästä)

Salaisuudessa yllätettyinä. Kirja yhteyden voimasta. Päivä Oy. 2021. 35€ (kirjan etu-ja takasivua voit tarkastella suurempana tästä)

Postimaksu yhden kirjan ostajalle 7€, kahden tai useamman kirjan ostajalle postimaksu kaupanpäälliseksi.

Tilaukset sähköpostitse: kokonainen@tarjavilppola.fi

Raamatunlausekortit 30kpl
Puhuttelevat terapiakortit 47kpl 
Hengen hedelmä -kortit 9kpl
Olet arvokas-kortit
Sanaliuskat 108kpl ym.
Voit tilata osoitteesta http://www.jes61.fi tai ottamalla yhteyttä
Marjo Keränen 0445024794, marjo.keranen(at)jes61.fi 

Uutuuskirja raastavasta avioliitos

narsismin ja hengellisen vallankäytön uhrina 

Vaikea, psykopaattisia piirteitä sisältävä narsismi on valkeaan kaapuun verhottua pahuutta, salakavalasti piiloutuva kaltoinkohtelun muoto. Sen uhriksi joutuva huomaa yleensä liian myöhään, että kauniit sanat ja teot ovat ansaa. Narsisti sanelee pelin säännöt niin, että silmukka kiristyy koko ajan. Surullisinta on, että usein narsistin uhri jää komeasti pystytettyjen kulissien taakse ihan yksin. 

Pako narsistin otteesta kuvaa riipaisevalla tavalla sitä painajaista, johon kuka tahansa meistä voi joutua. Tositapahtumiin perustuva romaani kertoo henkeäsalpaavasti avioliitosta karismaattisen narsistimiehen kanssa. Vaikka se on yhden naisen kokemuksiin, tunteisiin ja tapahtumiin pohjautuva tarina, se avaa yhteistä kokemusmaailmaa kaikille narsistisen kaltoinkohtelun uhreille. 

Outi Peltoniemi on ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, sielunhoitoterapeutti ja varhaiskasvatuksen opettaja, joka työskentelee muun muassa narsistisen vallankäytön uhreiksi joutuneiden asiakkaiden parissa. 

Lisätiedot ja arvostelukappaleet

Aikamedian asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@aikamedia.fi

020 7619 800

Haastattelupyynnöt

Outi Peltoniemi

lyhytterapiapalvelu.peltoniemi@outlook.com 0400 405 420 

lyhytterapiapalvelupeltoniemi.com

Runokirja myynnissä!


TOIVOISIN SINULLE

paljon kaunista
vähän tuulista
sopivasti sadetta

hieman jännitystä
hyppysellisen muutosta
siunauksen verran tuttua

hurjasti hetkessä tässä
elämistä turvavyö kiinnitettynä
taivaalliseen tahtiin

Annukka Suonpää

Tartu hetkeen sisältää 90 runoa, 112 sivua. Voit tilata runokirjaa suoraa Annukalta: annukka.suonpaa(at)gmail.com.

Hinta 20€ + postikulut 3,90.

Lukijan kommentti:

”Tartu hetkeen kirja on oikein antoisa. Elämän isoista ja pienemmistä ilmiöistä koottuna kirjanen. Helposti ymmärrettävä. Elävästä elämästä erilaisia tuntoja kauniisti ja oivaltavasti runomittaan riimitettynä.”


Yhdistyksemme julkaisee Sielunhoitoterapia -lehteä.

Lehdet ovat luettavissa sähköisesti:

Sielunhoitoterapia 2020
Sielunhoitoterapia 2013
Sielunhoitoterapia 2018
Sielunhoitoterapia 2011
Sielunhoitoterapia 2016