Yhdistyksessämme on parisataa jäsentä, lämpimästi tervetuloa joukkoon! Saat jäsenpostia ainakin neljä kertaa vuodessa, ja pääset omien voimavarojesi mukaan yhteyteen ja vaikuttamaan toimintaan sielunhoitoterapian kentällä. Saat tuoda nettisivujemme kautta tietoomme alalle soveltuvia myytäviä tuotteita ja tarjota juttuja blogisivullemme. Varsinainen jäsen saa antaa kuvansa ja yhteystietonsa nettisivujemme terapeuttihakuun.

Yhdistyksen jäsenyys

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä Suomen ACC ry:n akkreditoiman sielunhoitoterapiakoulutuksen suorittanut sielunhoitoterapeutti (katso tarkemmin tästä) tai Suomen ACC ry:n akkreditoima sielunhoitoterapeutti tai psykoterapeutti (katso tarkemmin tästä). Ennen sääntömuutosta annetut jäsenoikeudet säilyvät.

Yhdistyksen opiskelijajäseneksi voidaan hyväksyä edellä mainittujen sielunhoitoterapiakoulutuksien opiskelija.

Yhdistyksen kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa.

Yhdistykseen hyväksytyn varsinaisen jäsenen, opiskelijajäsenen tai kannattajajäsenen tulee hyväksyä yhdistyksen tarkoitus. Hän ei saa olla henkilökohtaisten sitoumusten tai muiden syiden vuoksi esteellinen noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja päätöksiä, eikä kuulua yhdistyksen toimintaa ja periaatteita vastustaviin järjestöihin.

Yhdistyksen yhteisöjäseneksi voidaan hyväksyä kristillinen oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistystä ja tehdä yhteistyötä yhdistyksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Jäseneksi pyrkivä toimittaa täyttämänsä liittymislomakkeen yhdistyksen hallitukselle, joka päättää jäsenyydestä. Jos hakijaa ei hyväksytä yhdistyksen jäseneksi, perusteltu hallituksen päätös asiasta on toimitettava hakijalle 14 vuorokauden sisällä päätöksestä. 

Jäsenmaksut

Varsinainen jäsen:30 € / vuosi 
Opiskelijajäsen:15 € / vuosi 
Kannattajajäsen:20 € / vuosi 
Yhteisöjäsen:60 € / vuosi 

Yhdistys lähettää jäsenmaksulomakkeen kullekin jäsenelle tammi-helmikuussa. Jos liityt jäseneksi vuoden loppupuoliskolla, riittää kyseiseltä vuodelta myös puolikas jäsenmaksu :).

Jäsenyyden hakeminen


1. Tulosta, täytä ja allekirjoita hakulomake.
2. Jos haet varsinaista jäsenyyttä, laita hakulomakkeen oheen kopio valmistumistodistuksestasi sielunhoitoterapiakoulutuksesta.
3. Postita lomake jäsenasiainhoitajalle (osoite löytyy hakulomakkeesta).
4. Hallitus käsittelee hakemuksen.
5. Jäsenasiainhoitaja lähettää vastauksen hakijalle, jonka jälkeen jäsenmaksusta tulee lasku.

Huomaathan, että ellei koulutuksesi kuulu Suomen ACC:n akkreditoimiin koulutuksiin, sinun on ensin haettava ACC:n henkilökohtaista akkreditointia. Ohjeet siihen löydät Suomen ACC:n nettisivusivuilta kohdasta Akkreditointia ja sieltä osuudesta Akkreditoinnin hakeminen.

Yhteystiedot

Suomen sielunhoitoterapeutit ry
Jäsenasiainhoitaja
Anne Trög
044 2776809
annetrog2021@gmail.com