Tervetuloa uudistuneille nettisivuillemme!

Jo joutui armas aika, ja suvi suloinen. Takana on etäyhteyksien täyttämä koronakevät, ja nyt on toiveissa kesälomaa ja luonnon kauneuden ihailemista. Jos ei jollakulla lomaa olisikaan, niin ainakin luonto on kaikille tarjolla ylenpalttisessa kauneudessaan.

Kun kalenterit tyhjenivät harrastusmenoista ja työasioistakin, yhdistyksemme löysi työsarkaa sielunhoidon peruskurssin Lähimmäisen kohtaaminen -materiaalin päivittämisestä. Tämä on yhdistyksemme tekemä ja Suomen ACC:n akkreditoima sielunhoidon perustason koulutusmateriaali vuodelta 2011. Päivitystyö on edennyt ripeästi, kiitos erityisesti työryhmän vetäjälle ja vastuun kantajalle Maria Saukkolalle! Hallitukselle on tarjolla päivitetyn aineiston puitteissa mukavaa kesälukemista, ja syksyllä voimmekin sitten antaa aineiston Suomen ACC:n arvioitavaksi uudelleen akkreditointia varten.

Toinen iso projekti tälle vuodelle on ollut nettisivujen uudistaminen, ja nyt pääsemmekin jo nauttimaan sen tuloksista. Toivottavasti kaikki löytävät meidät entiseen tapaan, sillä sivujen uudistamisen myötä uudistimme myös osoitteemme: www.suomensielunhoitoterapeutit.fi on nyt ssht.fi . Samalla sähköpostiosoitteemmekin lyhenivät muotoon posti@ssht.fi ja netti@ssht.fi .

Seuraava Sielunhoitoterapia 2021 -seminaari on jo suunnitteilla: viikonlopuksi on kaavailtu tammikuun loppua 29.-31.1.2021. Merkataan se jo hyvissä ajoin kalentereihimme :). Syksyllä tiedotetaan tästä lisää, samoin kuin vuosikokouksestamme, joka nykyisin pidetään loppuvuodesta.

Nyt siunaustaan suopi taas lämpö auringon, ja luonnon uudeks luopi, sen kutsuu elohon. Taivaan Isän siunaamaa kesää,

Hanna Ikonen
Suomen sielunhoitoterapeutit ry:n puheenjohtaja

Vastaa