Uudelle vuosikymmenelle

Puheenjohtajalta

Olemme päässeet uudelle vuosikymmenelle vuoden 2020 myötä :)!

Se on ilo aloittaa, kun saamme nauttia viime vuoden aherruksen tuloksista: käsissämme on upouusi Sielunhoitoterapia 2020 -lehti. Aivan ihana lehti, jota voi suositella kaikille! 

Lehden voi postimaksun hinnalla tilata nettisivujemme kautta, ja se on myös luettavissa sähköisessä muodossa näiltä samaisilta sivuilta. Lehdessä on erityisesti annettu tilaa sielunhoitoterapeuteille ja heidän kutsulleen. Lehteen on koottu myös Sielunhoitoterapia 2019 -seminaarin antia.

Seuraavaa seminaaria on kaavailtu vuodelle 2021. Jäsenistöllä on kuitenkin mahdollisuus tavata jo sitä ennen tämän vuoden syksyllä yhdistyksen vuosikokouksessa, josta ilmoitellaan myöhemmin tarkemmin. 

Jos olet kiinnostunut sielunhoitoterapiaan liittyvistä asioista ja saamaan siihen liittyvää tiedotusta, niin rohkaisen sinua hakemaan yhdistyksemme jäsenyyttä. Varsinaisten jäsenten lisäksi toivotamme myös kannattajajäsenet tervetulleiksi yhdistykseemme! Kannattajajäseneksi hyväksymme henkilön, joka hyväksyy yhdistyksemme tavoitteet ja haluaa tukea toimintaamme. Kannattajajäsenyys mahdollistaa jäsenpostin saamisen ja jäsenedut tapahtumissamme.

Runsaasti siunausta ja menestystä alkaneelle vuosikymmenelle!

Hanna Ikonen
Suomen sielunhoitoterapeutit ry:n puheenjohtaja
Sielunhoitoterapeutti
Yrittäjä, FM

Vastaa