Haluatko olla kouluttamassa sielunhoitoa seurakunnissa?

Uudistettu LÄHIMMÄISEN KOHTAAMINEN
-sielunhoidon peruskurssin materiaali on nyt myynnissä sivuillamme.

Koulutusmateriaali on yhdistyksemme tekemä. Alkuperäiselle materiaalille on vuonna 2012 myönnetty Suomen ACC:n akkreditointi. Akkreditointi on uusittu tälle päivitetylle ja laajennetulle aineistolle lokakuussa 2020. Materiaali on kaikkien kiinnostuneiden ostettavissa, mutta ainakin yhden kouluttajan on oltava sielunhoitoterapeutti. Materiaali sisältää muistitikulla kouluttajan aineiston, koulutuksen toteutuksessa käytettävän diasarjan sekä koulutukseen osallistuville monistettavaksi tarkoitetun aineiston. Tilaaja saa myös kierrekansiossa olevan paperiversion kouluttajan aineistosta sekä osallistujien materiaalin paperitulosteina.

Voit käyttää koulutusmateriaalista myös valitsemiasi osia seurakunnan/osallistujien tarpeiden mukaan. Tällöin materiaalin sisältämää todistusta ei voida käyttää.

Sielunhoidon peruskurssin sisältörakenteeseen sekä koulutuksen suunniteltuun toteutustapaan ja tavoitteisiin voit tutustua lataamalla lisätietoa tästä. Varsinaisen koulutusosan materiaalin sisällöistä saat näytteitä täältä.

Tilauksen voit tehdä sähköisesti oheisella lomakkeella. Yhdistyksen jäsenet maksavat toimituksen mukana tulevalla laskulla. Muiden kuin jäsenten tilaukset maksetaan postiennakolla noudettaessa.

Hinta 250€/kpl + postikulut.
Numero tarvitaan postin saapumisilmoitusta varten.