Kohtaamisista voit nähdä infoa yhdistyksen omista tapahtumista ja aluetoiminnan tapaamisista.

Mahdolliset tarkemmat tiedot saat klikkaamalla sinisellä merkittyä tekstiä.

Korona hellittää – nyt on aika aluetoiminnalle

Keski-Suomen alueyhteistyön seuraava tapaaminen on pidetty 24.8. Palokan kirkolla Jyväskylässä. Kutsun ja tarkemmat tiedot näet tästä. Kesäkuussa Keski-Suomen alueyhteistyön yhteyshenkilö Suvi Leppäpuisto lähetti aluetoimintaa koskevan kirjeen Keski-Suomen sielunhoitoterapeuteille. Voit tutustua siihen tästä. Toivottavasti se motivoi aluetoiminnan käynnistymistä uudelleen eri puolilla Suomea!

Itä-Suomen aluetapaaminen syksyllä 2021 on vielä avoin. Ajasta ja paikasta ilmoitetaan myöhemmin näillä sivuilla sekä Itä-Suomen sielunhoitoterapeuttien Whatsapp -ryhmässä.
Lisätietoja tiina.strengell(at)pp1.inet.fi, 050 5749181

Tässä osiossa yhteistyökumppanimme ja jäsenemme voivat ilmoittaa omista, sielunhoitoterapeutteja palvelevista koulutustuotteistaan. Tapahtumat ovat toteutumisjärjestyksessä.

Tarkemmat tiedot, mm. ilmoittautumistiedot, kouluttajat ja hinnat saat esiin klikkaamalla sinisellä merkittyä tekstiä.

Suomen ACC järjestää syksyllä 2021 ammatillista osaamista vahvistavia webinaareja. Tarkemmat tiedot ajankohdista, teemoista ja asiantuntijoista saat tästä.

Suomen ACC: nettisivuilla on myös sielunhoitoterapeuttien täydennyskoulutukseksi soveltuvia koulutuksia. Voit tutustua niihin tästä.

Ruorissa -viikonloppu to 21.10.- su 24.10-2021(Teuvo Timisjärvi)

Hengellinen väkivalta – mitä se on ja miten sitä voisi estää? Verkkokurssi Teamsissa 5-6.11.2021, järjestää IK-opisto. Lisätietoja https://www.ikopisto.fi/hengellinenvakivalta

Lasten sielunhoito – seminaari pidetään3-5.12.2021 IK-opistolla Keuruulla ja verkossa. Koulutus on suunniteltu kaikille lapsityötä kristillisissä seurakunnassa tekeville ja antaa myös valmiuksia muualla, kuten varhaiskasvatuksessa ja koulussa lasten kanssa työskenteleville. Koulutukseen voi osallistua myös vanhemmat, jotka ovat kiinnostuneita oman lapsen hengellisestä kasvatuksesta sekä turvallisen kasvuympäristön luomisesta. Opettajina on lasten psykiatreja ja lasten psykoterapeutti. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus, tutustu lisää https://www.ikopisto.fi/lastensielunhoito

TESIKO 6, terapeuttisen sielunhoidon koulutus alkaa IK-opistolla Keuruulla tammikuussa 2022. Koulutuksesta saa lisätietoja 040 7501971/Eeva ja https://www.ikopisto.fi/tesiko . Koulutuksella on ammattitaitoiset opettajat ja käytäntöön hyvin soveltuva terapeuttisen sielunhoidon malli. Hae nyt! Koulutukseen voi hakea opintotukea!

ACC:n seuraava koulutus- ja konferenssitapahtuma pidetään Hanasaaren kulttuurikeskuksessa Espoossa 21.-23.1.2022. Ohjelma on valmistunut, voit tutustua siihen TÄSTÄ. Ilmoittautuminen on avautunut 1.9. 2021 ACC:n sivuilla. Huomaathan, että edullisemmat Early bird -hinnat ovat voimassa 31.10. asti!

Täydennyskoulutus sielunhoitoterapeuttien työnohjaajille, kuusi viikonloppua, 18.2.2022-19.3.2023, 21 op. Koulutuksen esitteeseen ja viikkoohjelmiin voit tutustua tästä. Koulutus toteutetaan useiden kouluttajatahojen yhteistyönä.

Ahdistuksesta avaralle -seminaari on IK-opistolla Keuruulla ja verkossa 18.-20.3.2022. Koulutuksessa opettajina on Ulla Dahlen, Ph.D. Counselor in Education and Supervision, tutkinnolle on opetushallituksen rinnastamispäätös ja Akseli Mäkelä, psykoterapeutti. Seminaari soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Lisätietoja https://www.ikopisto.fi/ahdistuksesta-avaralle

Haavoittava perhe, sielunhoitoterapeuttien täydennyskoulutus Kalajoella 13.-15.5.2022 (Ulla Dahlen, RE koulutus ry). Tästä voit lukea suunnittelutiimin jäsenen ajatuksia koulutukseen ja kouluttajaan liittyen.

Tarja Vilppolalta on ilmestynyt uusi kirja Salaisuudessa yllätettynä – kirja yhteyden voimasta. Tästä voit lukea lisää kirjan sisällöstä. Aiemmasta kirjasta Läsnäolossa tulee samaan aikaan myyntiin toinen painos, ensimmäinen on loppuunmyyty.