Kohtaamisista voit nähdä infoa yhdistyksen omista tapahtumista ja aluetoiminnan tapaamisista.

Mahdolliset tarkemmat tiedot saat klikkaamalla sinisellä merkittyä tekstiä.

Korona hellittää – nyt on aika aluetoiminnalle

Keski-Suomen alueyhteistyön seuraava tapaaminen on pidetty 24.8. Palokan kirkolla Jyväskylässä. Kutsun ja tarkemmat tiedot näet tästä. Kesäkuussa Keski-Suomen alueyhteistyön yhteyshenkilö Suvi Leppäpuisto lähetti aluetoimintaa koskevan kirjeen Keski-Suomen sielunhoitoterapeuteille. Voit tutustua siihen tästä. Toivottavasti se motivoi aluetoiminnan käynnistymistä uudelleen eri puolilla Suomea!

Itä-Suomen seuraava aluetapaaminen  on vielä avoin. Ajasta ja paikasta ilmoitetaan myöhemmin näillä sivuilla sekä Itä-Suomen sielunhoitoterapeuttien Whatsapp -ryhmässä.
Lisätietoja tiina.strengell(at)pp1.inet.fi, 050 5749181

Tässä osiossa yhteistyökumppanimme ja jäsenemme voivat ilmoittaa omista, sielunhoitoterapeutteja palvelevista koulutustuotteistaan. Tapahtumat ovat toteutumisjärjestyksessä.

Tarkemmat tiedot, mm. ilmoittautumistiedot, kouluttajat ja hinnat saat esiin klikkaamalla sinisellä merkittyä tekstiä.

Suomen ACC järjestämät webinaarit keväältä 2022 ovat päättyneet . Syksyn webinaarit ajankohdat ja teemat saat syksymmällä tästä. Ilmoittautua voit Suomen ACC:n verkkokaupassa.

Suomen ACC: nettisivuilla on myös sielunhoitoterapeuttien täydennyskoulutukseksi soveltuvia koulutuksia. Voit tutustua niihin tästä.

Aivot, keho ja trauma – kehosuuntautuneita työtaitoja itsesäätelyyn ja trauman hoitoon, 23.-25.9.2022, https://www.perheniemi.com/kurssit/159 (Perheniemen evankelinen opisto)

Arvostava kohtaaminen, 21.-22.10.2022, https://www.perheniemi.com/koulutukset/149 (Perheniemen evankelinen opisto)

SIELUNHOIDON DIALOGI -KURSSI 28.–30.10.2022, Keuruulla
Kurssin aikana opetetaan perusteita dialogiseen sekvenssianalyysiin (DSA), joka on eräs terapia-asiakkaan ilmaisun tutkimisen menetelmä. Sielunhoidon dialogi -kurssi on tarkoitettu sielunhoitajille sekä sielunhoitoterapeuteille – niin vasta-alkajille kuin kokeneillekin. Lisätiedot: Eeva Vainio, 040 750 1971. www.ikopisto.fi/sielunhoidondialogi (IK-opisto)

TERAPEUTTISEN SIELUNHOIDON KOULUTUS, alkaa tammikuussa 2023
Terapeuttisen sielunhoidon koulutus TESIKOsta saat työkaluja sielunhoidolliseen auttamistyöhön. Koulutus soveltuu niin seurakunnan sielunhoitajille kuin sielunhoitoterapeuteiksi aikoville. Kaksivuotiseen koulutukseen voi hakea opintotukea ja se toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Lisätiedot: Eeva Vainio, 040 750 1971. www.ikopisto.fi/tesiko (IK-opisto)

Tarja Vilppolalta on ilmestynyt uusi kirja Salaisuudessa yllätettynä – kirja yhteyden voimasta. Tästä voit lukea lisää kirjan sisällöstä. Aiemmasta kirjasta Läsnäolossa tulee samaan aikaan myyntiin toinen painos, ensimmäinen on loppuunmyyty.