Kohtaamisista voit nähdä infoa yhdistyksen omista tapahtumista ja aluetoiminnan tapaamisista.

Mahdolliset tarkemmat tiedot saat klikkaamalla sinisellä merkittyä tekstiä.

Keski-Suomen aluetapaaminen on pidetty Jyväskylässä “Merkityksiä”-iltana torstaina 29.10.2020. Paikkana oli Kuokkalan alueseurakunnan nuorisotila. Suvi Leppäpuisto toimii Keski-Suomen aluetoiminnan uutena yhteyshenkilönä.

Itä-Suomen aluetapaaminen keväällä 2021 on vielä avoin. Ajasta ja paikasta ilmoitetaan myöhemmin näillä sivuilla sekä Itä-Suomen sielunhoitoterapeuttien Whatsapp -ryhmässä.
Lisätietoja tiina.strengell(at)pp1.inet.fi, 050 5749181

Tässä osiossa yhteistyökumppanimme ja jäsenemme voivat ilmoittaa omista, sielunhoitoterapeutteja palvelevista koulutustuotteistaan. Tapahtumat ovat toteutumisjärjestyksessä.

Tarkemmat tiedot saat klikkaamalla sinisellä merkittyä tekstiä.

Suomen ACC järjestää keväällä 2021 ammatillista osaamista vahvistavia webinaareja. Tarkemmat tiedot ajankohdista, teemoista ja asiantuntijoista saat tästä.

Suomen ACC: nettisivuilla on myös sielunhoitoterapeuttien täydennyskoulutukseksi soveltuvia koulutuksia. Voit tutustua niihin tästä.

Haavoittava perhe, sielunhoitoterapeuttien täydennyskoulutus Kalajoella 26.-28.3.2021 (Ulla Dahlen, RE koulutus ry). Tästä voit lukea suunnittelutiimin jäsenen ajatuksia koulutukseen ja kouluttajaan liittyen.