Kohtaamisista voit nähdä infoa yhdistyksen omista tapahtumista ja aluetoiminnan tapaamisista.

Mahdolliset tarkemmat tiedot saat klikkaamalla sinisellä merkittyä tekstiä.

Aluetapaamiset

Pohjanmaan sh-terapeuttien seuraava aluetapaaminen siirtyy lauantaiksi 29.4 . Silloin on mahdollisuus vierailla Tarinoiden maassa ja tarkastella voimavaroja ja unelmia. Kuvassa näkymä Tarinoiden maasta.

Tavataan nyyttikestiperiaatteella Terapiakeskus Avaran tiloissa, Sepänkyläntie 4, 65100 Vaasa. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen Liisa Hoville liisakhovi@gmail.com viimeistään keskiviikkona 25.4.

Lisätietoja Keski-Suomen toteutuneen tapaamisen sisällöstä saat tästä. Ota yhteyttä aluetoiminnan vastaavaan, jos toivot omalle alueellesi jotain samantyyppistä.

Tässä osiossa yhteistyökumppanimme ja jäsenemme voivat ilmoittaa omista, sielunhoitoterapeutteja palvelevista koulutustuotteistaan. Tapahtumat ovat toteutumisjärjestyksessä.

Tarkemmat tiedot, mm. ilmoittautumistiedot, kouluttajat ja hinnat saat esiin klikkaamalla sinisellä merkittyä tekstiä.

Suomen ACC järjestää keväällä 2023 webinaareja ja muita etätapahtumia. Ajankohdat ja teemat tästä. Ilmoittautua voit Suomen ACC:n verkkokaupassa.

Suomen ACC: nettisivuilla on myös sielunhoitoterapeuttien täydennyskoulutukseksi soveltuvia koulutuksia. Voit tutustua niihin tästä.

TERAPEUTTISEN SIELUNHOIDON KOULUTUS, alkaa tammikuussa 2023
Terapeuttisen sielunhoidon koulutus TESIKOsta saat työkaluja sielunhoidolliseen auttamistyöhön. Koulutus soveltuu niin seurakunnan sielunhoitajille kuin sielunhoitoterapeuteiksi aikoville. Kaksivuotiseen koulutukseen voi hakea opintotukea ja se toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Lisätiedot: Eeva Vainio, 040 750 1971. www.ikopisto.fi/tesiko (IK-opisto)

29.9.-1.10.2023 Hauras mieli ja hengellisyys, täydennyskoulutus sielunhoitoterapeuteille Heinäkallion leirikeskuksessa Kangasalla. Järjestää RE-koulutus ry.

Tarja Vilppolalta on ilmestynyt uusi kirja Salaisuudessa yllätettynä – kirja yhteyden voimasta. Tästä voit lukea lisää kirjan sisällöstä. Aiemmasta kirjasta Läsnäolossa tulee samaan aikaan myyntiin toinen painos, ensimmäinen on loppuunmyyty.