Kohtaamisista voit nähdä infoa yhdistyksen omista tapahtumista ja aluetoiminnan tapaamisista.

Mahdolliset tarkemmat tiedot saat klikkaamalla sinisellä merkittyä tekstiä.

Korona hellittää – nyt on aika aluetoiminnalle

Keski-Suomen alueyhteistyön yhteyshenkilö Suvi Leppäpuisto on lähettänyt 14.6. aluetoimintaa koskevan kirjeen Keski-Suomen sileunhoitoterapeuteille. Voit tutustua siihen tästä. Toivottvasti se motivoi aluetoiminnan käynnistymistä uudelleen eri puolilla Suomea!

Keski-Suomen aluetapaaminen on pidetty Jyväskylässä “Merkityksiä”-iltana torstaina 29.10.2020. Paikkana oli Kuokkalan alueseurakunnan nuorisotila. Suvi Leppäpuisto toimii Keski-Suomen aluetoiminnan uutena yhteyshenkilönä.

Itä-Suomen aluetapaaminen syksyllä 2021 on vielä avoin. Ajasta ja paikasta ilmoitetaan myöhemmin näillä sivuilla sekä Itä-Suomen sielunhoitoterapeuttien Whatsapp -ryhmässä.
Lisätietoja tiina.strengell(at)pp1.inet.fi, 050 5749181

Tässä osiossa yhteistyökumppanimme ja jäsenemme voivat ilmoittaa omista, sielunhoitoterapeutteja palvelevista koulutustuotteistaan. Tapahtumat ovat toteutumisjärjestyksessä.

Tarkemmat tiedot, mm. ilmoittautumistiedot, kouluttajat ja hinnat saat esiin klikkaamalla sinisellä merkittyä tekstiä.

Tarja Vilppolalta on ilmestymässä uusi kirja Salaisuudessa yllätettynä – kirja yhteyden voimasta. Tästä voit lukea lisää kirjan sisällöstä. Aiemmasta kirjasta Läsnäolossa tulee samaan aikaan myyntiin toinen painos, ensimmäinen on loppuunmyyty.

Suomen ACC järjesti keväällä 2021 ammatillista osaamista vahvistavia webinaareja. Tarkemmat tiedot ajankohdista, teemoista ja asiantuntijoista saat tästä. Webinaarit jatkuvat uusin teemoin syksyllä 2021, voit lukea niistä jatkossa sivuiltamme!

Suomen ACC: nettisivuilla on myös sielunhoitoterapeuttien täydennyskoulutukseksi soveltuvia koulutuksia. Voit tutustua niihin tästä.

ACC:n seuraava koulutus- ja konferenssitapahtuma pidetään Hanasaaren kulttuurikeskuksessa Espoossa 21.-23.1.2022. Ohjelma on valmistunut, voit tutustua siihen TÄSTÄ. Ilmoittautuminen avautuu 1.9. 2021 ACC:n sivuilla.

Haavoittava perhe, sielunhoitoterapeuttien täydennyskoulutus Kalajoella 26.-28.3.2021 (Ulla Dahlen, RE koulutus ry). Tästä voit lukea suunnittelutiimin jäsenen ajatuksia koulutukseen ja kouluttajaan liittyen. HUOM: siirretty koronan vuoksi vuodella ajankohtaan 13.-15.5.2022!

Vaikeasti traumatisoituneen ihmisen kohtaaminen sielunhoidossa webinaarikoulutus 27.-28.8.2021. Ik opisto. Ilmoittautumiset ja lisätiedot tästä.

Tarkoitettu sielunhoitajille ja sielunhoitoterapeuteille täydennyskoulutukseksi. Kouluttajana on Ik -opiston Tesiko koulutuksen opettaja Akseli Mäkelä. Hän on turkulainen psykoterapeutti, teologi (MA) ja sairaanhoitaja.

Täydennyskoulutus sielunhoitoterapeuttien työnohjaajille, kuusi viikonloppua, 18.2.2022-19.3.2023, 21 op. Koulutuksen esitteeseen voit tutustua tästä ja viikko-ohjelmaan tästä. Koulutus toteutetaan useiden kouluttajatahojen yhteistyönä.